web analytics
Gå till innehåll

Min blogg, mina tankar

Jag är ingen toppbloggerska men jag är en seriös bloggerska som skriver om min vardag, mina tankar och funderingar. Jag delger till och med mina känslor. Det är mina ord jag skriver. När jag skrev blogginlägget Att vara jag så var det mina tankar jag skrev. Mina känslor som jag klädde i ord. Snacka om att jag blev förvånad att någon annan bloggare stal det inlägget och satte det i sin egen blogg och låtsades att det är hon som skrivit det. Tycker det är fruktansvärt lågt att någon gör så. Hon kan inte ha någon egen fantasi. Snacka om att vara helt fattig på kreativitet. Jag har anmält bloggaren till bloggportalen som hon använder sig av. Får se vad de gör åt det.

I helgen är det julskyltning i stan. Vi var nere en sväng innan men det fanns inte så mycket. Det blir nog mer i morgon. Det har blåst idag men det är inte så kallt ändå. Man får ha vinterjackan på sig men det är ingen isande kyla tack och lov.

I år har vi varit sena med att få upp julsakerna, men idag tog jag och Stéphanie tag  det. Adventsljusstakarna lyser så fint i fönsterna nu och vi har fått upp en och en annan tomte med. Nu har vi det så mysigt. Ska fortsätta i morgon hade vi tänkt.

Jag är sugen på att se en julfilm men samtidigt så är jag så trött så jag funderar på att ta en varm dusch och sedan se en film i sängen. Mitt socker har varit högt idag så det är väl därför som jag var/är trött.

Ikväll blir det ingen långpromenad med Sally för min del. Egentligen hade jag behövt men jag orkar inte. Tror jag är på väg att bli dålig för jag har smått ont överallt. Dock så kan det vara min fibromyalgi med. Jag är inte van vid att ha den diagnosen. Det är inte så längesedan jag fick den men jag har haft den i många år utan att veta om det.

Jag har en vandrande smärta och den är som värst när det är kallt ute. Min rygg och min höft har jag nästan alltid samt mina knän och sedan vandrar smärtan där emellan. Det brinner under huden och det är ingen härlig känsla precis. Jag brukar säga att jag bor i fel land och det gör jag nog. Under vinterhalvåret skulle man bott där det är varmt. Det hade varit skönt för min kropp.

Ha en fin kväll mina vänner!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: