web analytics
Gå till innehåll

Min dag i går

Igår var det alla hjärtans dag. Vi firade den hemma i lugn och ro. Jag fick en fin liten låda i form av ett hjärta av Beatrice. Sedan fick jag tre kylskåpsmagneter med ett hjärta på med. Stéphanie kom en låda After Eight.

Själv blev det en låda aladin till barnen och lite chips till mys i soffan.

Fredrik skickade en röd ros till mig. Det var så fin. Floristen hade bundit den så att det gröna som de satt i blomman blev ett hjärta.

Tack mina älsklingar för att ni finns i mitt liv. Jag hopas ni alla hade en fin alla hjärtans dag.

Jag har nästan haft sjuka barn i två veckor. Igår var det första dagen som alla sjuka barn blivit friska för att kunna gå till skolan. Trodde jag. I förrgår ringde jag till dagis och sa att Pontus skulle komma till dagis på torsdag och fredag. Det slutade med att jag fick ringa på morgonen dagen efter för Pontus hade en förfärlig hosta.

Idag var jag med Benjamin och Stéphanie på läkarstationen. Stéphanie tog allergitest. Enligt deras notiser skulle Stéphanie vara allergisk mot gräs, pollen och kvalster. Vi har bara fått veta gräs så vi begärde ett nytt test. Huvudvärken som hon så ofta har kan bero på att hon behöver glasögon.

Benjamin har ju astma och jag ville få honom undersökt då jag behöver nya mediciner till honom. Läkaren hörde ljud när han andades och han fick utskriven ny medicin. Sen bokade jag tid till Hampus. Jag vill ha en hälsoundersökning på honom med.

Det var min morgon och förmiddag denna dag. Själv tog dom fem rör blod från mig i morse. Det var prover om vitaminer och insulin. Jag får besked om det om någon vecka.

Nu sitter vi och ser på Gladiatorerna (just nu reklam) och sen är det veckofinal på Farmen. Ha en fin kväll go vänner.

Instagram
Intressant

2 reaktioner på ”Min dag i går

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: