web analytics
Gå till innehåll

Röjar Ralf till melodifestivalen

Idag blev det bio med barnen. Pontus har velat se Röjar Ralf ett tag nu. Han har sett bilden på biografen här i stan och undrat när vi ska se den. Idag när jag säger till honom att vi ska se Röjar Ralf så hoppar han upp och ner och säger: Ja ja ja ja ja. Sen får jag världens kram. Ja, man kan nog säga att han blev glad.

Efter filmen så var några av barnen väldigt nöjda och de andra nöjda. Oavsett vad som står framför nöjda så var det en lyckad tid inne på biografen. Själv blev jag lite besviken. Den var inte lika rolig som många andra animerade filmer är. Men visst var den bra (med små bokstäver)

Stéphanie och tvillingarna har varit super duktiga idag. De har städat sina rum samt hallen där uppe. Snällt, för nu slapp jag det. Själv har jag vikt tvätt för fulla muggar. Den tvätten tar aldrig slut.

Ikväll blev det melodifestivalen. De två som jag ville skulle gå direkt till finalen gick direkt till finalen. Det bästa av allt. Jag ville inte att Pernilla Wahlgren och hennes två vänner INTE skulle gå vidare, och vet ni var? De gjorde inte det heller. Hur kan det vara? Mina önskningar brukar aldrig slå in. Jag skulle kanske önskat mig en miljon nu när jag ändå hade turen på min sida? Men det hade alla gånger inte slagit in.

Jag fattar inte när Pernilla Wahlgren ska fatta att hon är ett X på scenen. I alla fall i melodifestivalen. Ut med dom gamla och in med de nya. Det är min filosofi. I alla fall när det gäller Pernilla. Hade hon bara kunnat sjunga med så hade jag kanske inte sagt något.

Låter jag taskig och kritisk? Ja kanske, men dessa Wahlgrens finns ju överallt!

Sean Banan är ju bara för go. Jag hoppades som sagt att han skulle gå direkt vidare och det gjorde han. Jag läste att han hade skadat sig under sitt genrep men det kunde man inte se i kvällens framträdande.

Louise Hoffsten var strålande i kväll. Det var härligt att se henne framträda.

Vad tyckte du om kvällen bidrag? Var det rätt artister och bidrag som gick vidare? Skriv gärna vad du tycker.

Nu är det kväll och jag är helt slut. Jag önskar er som läser en trevlig kväll och påminner om min tävling innan jag släcker ner. Ni kan vinna en weekendresa av ett värde på 20 000kr. Det enda du behöver göra är att kommentera inlägget med din motivering. Tävla här.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Instagram
Intressant?

2 reaktioner på ”Röjar Ralf till melodifestivalen

  1. Madelein - Mother of six

    Jag tror inte det handlar om att Pernilla är en dålig artist eller att hon är för gammal för då ligger ju Louise verkligen risigt till. Jag tror det handlar om att det är svårt att gilla Pernilla för att hon ofta visar upp en inte så ödmjuk attityd.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: