web analytics
Gå till innehåll

Minisemester och sköna dagar

God förmiddag. Idag står det tvättning på schemat. Igår tvättade jag 5 maskiner tvätt och jag planerar att göra detsamma idag men jag tror inte att jag hinner det. Tvätten tar aldrig slut. Det kommer nytt hela tiden s mitt liv består av en massa kläder som ska tvättas, torkas, vikas och läggas in. Men det är klart, vi är ju 10 personer i hushållet. Ja brukar tänka för mig själv att det kunde varit värre 🙂

Det är helg och vi har planer för dagarna som kommer. Ena dagen så ska vi till Liseberg. Barnen ska få åka så mycket de vill. Jag har beställt fint väder så jag hoppas att vi får det. Sen får vi se vart vi hamnar på söndagen. Vi ska hem i alla fall, men vi tänkte ta dagen som den kom. Barnen börjar skolan den 18 augusti så de har bara 11 dagar kvar på sommarlovet.

Vi har inte gjort så mycket under sommarlovet. Det har blivit några stranddagar och vi var i Böda i en vecka. En helg var vi i Skåne och en söndag hos vänner. Det är allt. Tänker man på huv många dagar ett sommarlov har så har vi inte varit iväg så mycket. Däremot så har vi tagit det lugnt. Tagit dagarna som de har kommit och det har varit rätt så skönt det med.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Sen ska jag packa ihop lite kläder för helgen. Ha en fin dag.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: