web analytics
Gå till innehåll

Mitt i mörkret

Det är så skönt att det är fredag i morgon. Trodde dock först att det var onsdag idag men det var ju inte det. Vart tar dagarna vägen egentligen? Jag har varit helt slut idag. Har varit vaken flera gånger i natt så sömnen har ju inte varit den bästa. La mig för att vila i förmiddags men jag somnade och sov bort några timmar. Välbehövligt.

Tog en långpromenad med Sally idag. Stéphanie, Beatrice och Fredrik gick med. Vi gick till Slottskolan för Beatrice skulle hämta sina saker. Sedan gick vi bakom idrottshallen för det är där den nya hundrastgården ligger. Sist jag och Stéphanie gick där så hittade vi inte den. Det var mörkt men vi tänkte att de har väl lampor vid hundrastgården så vi borde ju se den. Dock så har Borgholms kommun inte varit så smarta för den låg där mitt i mörkret. Man såg ingenting. Är det bara meningen att man ska gå dit under dagen? Här mörknar det runt 15:30. Efter den tiden så får man vara utan hundrastgård. Det blir dagens ris för från mig!

I morgon skulle min pappa fyllt 80 år om an hade fått vara i livet. Tiden den går. Man hinner inte riktigt med känns det som. Lilla snoffselofsan blir ett halvt år den 22 december. Tänk så glad pappa hade blivit om han hade fått träffa lilla Nellie. Jag ska upp till graven och sätta en blomma och tända ett ljus för honom.

Nu ska jag natta min kudde. Det ska bli skönt och få lägga sig nu. Ha det gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: