web analytics
Gå till innehåll

Modig eller bara korkad?

Ja det kan man ju fråga sig. Har ni sett filmen 127 timmar? Jag har inte sett den men jag skulle vilja. Jag har hört talas om den och den verkar spännande och det som verkar spännande är att det har hänt i verkligheten. Filmer brukar få ungdomar att göra dumma saker ibland. De ska göra det som de ser i filmer och det slutar oftast med katastrof. När en äldre man gör samma som filmer och försätter sig själv i fara är för mig en gåta. Borde han inte tänka efter lite mer och längre än vad näsan räcker till? Vad jag pratar om? Läs här.

Frågar någon mig om det var modigt eller korkat så väljer jag att svara det sistnämnda.

Idag har jag min äldsta dotter hemma. Hon mådde inte bra. Det går en massa förkylningar nu så det är inte så konstigt. Vädret är ju konstigt med tycker jag. Ena stunden är det varmt för att i nästa bli kyligt. Idag såg det ut som att vintern skulle komma när som. Jag tror det blir en kall och hård vinter i år.

Idag ska jag sortera vinterkläderna. Det är snart dags att inhandla det som behövs. Jag har redan börjat då jag köpte en jättefin overall till Hampus häromdagen. Man får passa på när det är billigt.

Ha en fin dag så hörs vi senare.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Modig eller bara korkad?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: