web analytics
Gå till innehåll

Modig, stark och klok?

Ett citat som sägs stämma men samtidigt inte. Hade jag varit modigare så hade jag valt annorlunda. Hade jag varit starkare så hade jag orkat gå vidare. Hade jag varit klokare så hade jag tänkt till mer än en gång!

Det var min första tanke när jag såg denna bild på nätet. Strax efteråt så hör jag min terapeuts röst i huvudet: Det var inte ditt fel. Sedan går tankarna tillbaka till hennes förklaringar om hur hjärnan fungerar. Då känns det lite bättre.

Jag är inte ensam med att ha dessa automatiska tankar. Dom försvinner tydligen inte utan dom tonas ner ju mer jag börjar tänka annorlunda. Vissa dagar är bättre än andra. I två dagar nu har jag känt mig så trött. Inte konstigt när hjärnan arbetar för fullt.

Jag hoppas på en fin helg. Då ska jag ta dagarna som dom kommer och göra det bästa utav dom.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och något att äta. Önskar er en fin dag och en underbar helg.

Kram kram

Publicerat den Kategorier PTSD

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.