web analytics
Gå till innehåll

Mörkare tider väntar

Då har jag fått lite järn intravenöst. Jag frågade hur lång tid det skulle ta för att få i sig den påsen. En kvart blev svaret.

Hmmm...en timme senare så var det fortfarande inte klart. Men jag klagar inte. Det var ändå rätt så skönt. Jag låg i ett rum med lampan släckt. Kunde inte göra så mycket annat än att vila ögonen. Nu är det bara att vänta tills jag känner effekt av det här. Ska bli skönt och slippa att vara då trött hela dagarna.

Ja...nu är det vintertid. Jag förstår inte varför vi inte kan ha sommartid året om. Varför ska det bli mörkare tidigare på kvällarna under vintertiden? Man är ju trött redan som det är. Det är grått och trist ute nu. Jag vill ha sommar igen!

Igår var jag på terapin. Jag har sagt det innan men det är värt att säga det igen. Jag har världens bästa terapeut. Jag som har så svårt att lita på folk litar på henne. Under sessionen kan jag prata utan att bli dömd. För ibland när jag säger vissa saker dömer jag mig själv för och är då rädd att andra med ska göra det. Men ibland kan jag inte låta bli att undra och fråga i mitt stilla sinne: Hur ser andra människor på mig? Ser dom på mig med samma ögon som jag ibland själv ser mig som? Då är det inte roligt.

Idag har jag gjort lite hemma. Tagit disken och städat hallen. Har till och med haft lite ro i kroppen till att lägga puzzel. Det är inte illa.

Jag hoppas att ni har det bra. Sköt om er. Kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: