web analytics
Gå till innehåll

En av mina drömmar

Det har varit ett rån i lilla Ljungbyholm i Kalmar. Det är inte klokt. Man blir mörkrädd när man läser nyheterna. Det är mord, våldtäkter och rån och det är bara något av allt sjukt som händer.

I Västerås sköts en ung 20-åring till döds. Det var inte så längesedan vi hade dödsskjutningar i Kalmar. Det är så tragiskt. Många gånger så är det gängrelaterat och det är många oskyldiga människor som får lida. Fruktansvärt!

Man har bara ett liv. Varför vill vissa människor ägna sig åt olagligheter? Att bara tänka tanken på att nu ska jag gå ut och möta någon och sen göra det. Vad är det som rörs runt i huvudet på en sådan människa? Jag förstår inte det. En annan får dåligt samvete för minsta lilla.

Ja...Det är en sjuk värld vi lever i. Men visst...den kan vara fin med.

Nu är det höst. Det blåser och regnar om vartannat. Precis så som hösten oftast är. Den bjuder på många vackra färger. En liten fröjd för ögat. Det är nu man skulle bott vid en skog. Det hade jag kunnat göra året runt i och för sig. Älskar naturen!

Sol, hav och vatten. Det passar mig. Då bor jag på rätta stället, ändå så tänker jag ibland att jag vill härifrån. Jag har bott här i 17 år och det känns ibland som att jag bara stampar på samma plats. Jag kommer ingenstans. Men så tänker nog dom flesta. Men visst trivs jag här annars Men någonstans så känns det som att det inte blir bättre än så här...o när allt inte är bra hur kommer det då att bli?

Snart fyller mina tvillingar 20 år. Vart har dessa år tagit vägen? Benjamins lille son Liam blir snart 2 år. Liten blir stor. Härligt! Dagarna går och vi med den. Jag vill bromsa tiden lite. Det är så mycket man vill men som man inte kommer hinna med under en livstid så det gäller att prioritera. Jag skulle vilja ut och resa. Ta del av andra länders kulturer, äta deras nationalrätt...men det förblir nog en dröm. En av dom stora drömmarna är en Eruropasemester. Åka från land till land i Europa. Visst låter det spännande och roligt?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: