web analytics
Gå till innehåll

Möten och show

Jag har hunnit med en del i förmiddags. Inte på hemmaplan utan med andra saker. Dagen började med att vi lämnade barn på skola och dagis, sen åkte jag hem och åt frukost. Strax därefter var det dags att gå till dagis igen för jag skulle träffa Hampus blivande fröken. Han går ju upp i 6-års gruppen till hösten.

Vi pratade om hur Hampus var och vad han kunde behöva för att få den bästa hjälpen. Jag fick träffa hans lärare som var mycket trevlig och jag tror att det kommer gå hur bra som helst. Hampus riktigt längtar tills skolan börjar. Jag sa till honom att vi får ha sommarlov först men han längtade verkligen tills sommarlovet var över 🙂 Ja det är skönt så länge barnen gillar skolan.

Efter det mötet så gick jag hem och tog sedan en tur med hunden. Vi är ju hundvakter till en liten flicka som är hur söt som helst. Jag behövde kaffe när jag kom in igen och till det har jag skrivit tre recensioner. En av dom var om ljudboken Felicia försvann. Vill ni läsa recensionen så hittar ni den här.

Jag fick en stegräknare av barnen och sambon på mors dag. Jag önskade mig en sådan för det är lätt att hålla koll på hur många steg man har tagit under dagen. Rekommendationen är ju att man ska gå 10 000 steg om dagen. Jag har redan gått strax över 3500. Ja detta var när jag kom hem från dagis den andra omgången. Jag vet att jag inte kommer uppnå de här 10 000 stegen om dagen men jag ska försöka öka ut det varje dag iaf. Igår gick jag cirka 6000 steg, men då hade jag inte räknaren på mig hela tiden så det ska bli roligt och se vad den hamnar på idag.

Jag ska på ett utvecklingssamtal till senare idag och i kväll ska vi till dagis. Barnen har en show och vi ska ha fika korg med oss. Det ska bli super roligt.

Ni får ha en fin dag mina vänner.

Intressant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: