web analytics
Gå till innehåll

Mysig helg

Vi hade en helt underbar dag i går. Det var så fint väder så jag och Fredrik tog de fyra minste barnen med oss och tog en långpromenad. Vi var ute och gick i ca en timma. Sedan såg vi på film med barnen och dukade fram lite ost och kex. Jag gjorde en hemmagjord mjukost som gick åt. Vi satt och bara njöt hela kvällen med varandra. Helt underbart. Stéphanie mådde iofs inte så bra. Hon hade smått feber och allmänt hängig. Hon låg i soffan och bara var. Robin var med kompisar och sov sedan över hos en kompis. Han är hemma nu och ska gå på bio senare idag med sina kompisar.

Själva har vi planerat ännu en långpromenad och sedan stanna till vid en lekplats. Pontus tyckte att det skulle bli roligt. Förmodligen tar vi med oss en fikakorg med oss. Det är rätt så mysigt faktiskt. Jag ska tvätta med idag och jag måste vika tvätten och få in det i skåpet. I morgon är det åter skola och det är skönt att allt är på plats då.

Jag läste i aftonbladet om Fredrik 11 år som dog på grund av en läkarmiss.  Han blev hemskickad från sjukhuset och några timmar senare var han död. Visst kan det vara svårt för läkarna ibland och få fram rätt diagnos men att skicka hem en pojke som har svåra smärtor??? De måste ju ha förstått att det var något fel?! Det är dyra missar läkarna gör och inget kan återställa dom missarna. Det är fruktansvärt.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: