web analytics
Gå till innehåll

Sjukhuset med Hampus

Han dumpas av tjejen och vinner 191 miljoner. Visst låter det som en dröm? Ja inte att bli dumpad kanske men att vinna 191 miljoner kronor! Jag läste det på expressen och det lät ju som att han precis hade blivit dumpad, men det var ju två år innan han vann. Varför skulle hon reta sig på det? (som expressen skrev att hon förmodligen gjorde).

Jag tycker det var han väl unnat!

Idag har vi storhandlat i Kalmar. Ja inte för några miljoner men någon tusenlappar gick det. Vi har fyllt frysen med mat så det räcker halva denna månaden och vi har köpt hem blöjor till Pontus, både hem och till dagis. Vi fick tag på en billig ost som varar i ca 2 månader. Den var på nästan 16 kg och vi delade upp den i 21 bitar. Perfekt att frysa in. Den var inte så dyr. Bara 604 kronor och jämför man vad de kostar bitvis här i stan så tjänar man på att ta en sådan stor.

Vi tog en fika på City gross när vi ändå var där och Hampus och Pontus tyckte det var mysigt. De fick pannkakor som de älskar.

Vi gick ut i morse och såg att det snöade. Det hade inte hunnit att komma så mycket just då men när vi kom hem ca fyra timmar senare så hade det kommit en del. Tycker jag iaf. Det var som Benjamin sa i morse när han öppnade dörren
-Mamma. Det kommer aldrig att bli någon vår.
Nej det känns inte så just nu ärligt talat så jag förstår hur han känner det. Korten nedanför visar hur det såg ut när vi körde iväg kl 8 i morse.
Så här såg det ut fyra timmar senare

Så här såg det ut när vi kom till Kalmars sjukhus kl 9 i morse
Vi var på sjukhuset idag med Hampus. Han skulle på en halskontroll för BVC tycker att han är så hes när han pratar men han har alltid låtit så. De tittade nere i halsen och de kunde inte se något konstigt men de tyckte att han var hes, men de har även sett och hört mycket värre. Jag är inte orolig för att han ska ha några problem. Han pratar och man förstår vad han säger. Visst är han hes när han pratar och blir det väldigt fort om han höjer rösten, men jag tror inte det är något som är farligt. Det trodde inte doktorn heller.
Han får inte lov att skrika iaf och han får inte vara så högljudd. Han förlorar bokstäver ibland när han pratar om han är lite högljudd, men vi får se hur det hela utvecklar sig. Man märker det mer när han kommer upp i 6 års gruppen i skolan. Tycker inte fröken där heller att det är något så tror jag inte att det är det heller. Vi är ju så vana med Hampus prat och heshet så vi lägger kanske inte märke på det på samma sätt. Dagispersonalen har inte sagt något om det men de är iofs fler barn och han försvinner kanske i mängden där. Ja vi får se. Vi har det under uppsikt iaf.
Nu ska jag vika tvätt. Ha en fin dag! Eller en fortsatt fin dag får jag kanske säga. Halva dagen har ju redan gått 😉

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: