web analytics
Gå till innehåll

Myskväll med Christina Lindberg och Lasse Sigfridsson

Igår var det drag här i Borgholm. Det var allsång på torget och Christina Lindberg och Lasse Sigfridsson gästade oss. Det var verkligen hålligång från början till slut. Orkestern som fanns på plats var Dolbyz. Inte min favorit men den manliga sångaren i bandet hade en otroligt fin röst. Speciellt när han sjöng California Blue. Sångerskan hade en fin röst men det var också allt. Jag blev besviken när de spelade fel och inte kunde texten på låten de sjöng på.

Den låten dansade jag alltid med min pappa när vi var ute och dansade. Jag flög 15 år tillbaka i tiden och mindes med glädje de gånger vi var ute och dansade. Det är snart 5 år sedan han gick bort och det är nästan 15 år sedan vi dansade tillsammans.

Lasse Sigfridssons härliga stämma tillsammans med Christinas var helt otroligt. De är så folkkära med de båda så det var så roligt att bara prata med dom. De är som vem som helst. De har inte glömt bort sina rätter genom sin resa i glansen. De sjöng duetten Christina hade skrivit. Livets många skeenden. Dom gjorde den så bra.

Vi hade tur med vädret. Strålande sol hela dagen. Detsamma har vi haft idag. Det blev en tur till staden och sedan en tur till stranden. Nu är man lagom trött kan jag säga. Solen har tagit bra idag. 24 graders värme är vad man tål som mest tror jag.

Nu ska jag umgås med familjen lite. Ha en fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: