web analytics
Gå till innehåll

Nu höjs barnbidraget

Den 1 mars höjs barnbidraget till 1250 kr i månaden per barn. Det är välkommet för många barnfamiljer. När jag läste om detta så gick tankarna tillbaka till då det var hetsjakt (eller häxjakt haha) på mig.

När jag var ensamstående så fick jag oftast höra att jag skaffade barn för barnbidraget skull. Det var människor som inte hade eller fortfarande inte har hum om vad som går åt till ett barn i månaden.

Inga av mina barn har varit planerade men de har varit älskade från första stund. Dom ger mig styrka!

Min äldsta son var tvilling men jag fick missfall med ena barnet så egentligen skulle jag haft 8 barn. Sedan fick jag missfall mellan mina två yngsta barn.

Nej barn kostar faktiskt mer än vad man får. Jag skulle inte vilja ha det annorlunda. Jag älskar min stora och bullriga familj ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: