web analytics
Gå till innehåll

Nu var det dags :-)

Jag har som hemuppgift att gå ner till hamnen. Först med någon och sedan ensam. Idag tog jag steget och gick ensam ner. Lite nervöst var det för jag visste ju inte hur mycket folk som var ute. Jag tvingade mig dessutom själv att titta upp när jag gick. Det gick hur bra som helst. Det var inte så mycket folk ute men det var en och annan man mötte. Det var dags att ta det steget att gå själv tyckte jag. Nu känns det rätt så skönt att ha gjort det!

Väl nere i hamnen så kom det ett tiotal ankor som gick på led över vägen och in mot parken. De var inte alls rädda av sig. Gick en meter ifrån mig.

Det har kommit en hel del snö sedan igår. Det är plogat så man kan gå på trottoarerna och det är ju skönt. Igår när vi gick till dollarstore så fick vi gå över till den andra sidan för att inte gå på vägen. När vi gick tillbaka så hade det snöat på så våra fotspår var borta, men det var då plogat på den andra sidan så då var det bara vackert att gå över till andra sidan.

Det nalkas helg och Hampus ville se en film så det blir nog film ikväll. Det är mysigt att ha filmkvällar med barnen. Det är ju oftast dom som väljer film med så det är bara att hoppas på att det är en genre som man själv är intresserad utav. Annars kan det bli lite tråkigt. Men sen o andra sidan så är det mysigt att bara umgås med barnen!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Önskar er en fin fredag och en mysig helg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: