Gå till innehåll

Numera har fått skivkontrakt

Det blev inte så mycket gjort i går. Hade en sjuk gosse hemma och han är hemma idag med. Febern är borta under dagen men kommer på kvällen. På dagen är han ändå lite trött av sig och han äter inte som han ska men han dricker i alla fall.

Idag är det mitt i veckan och det närmar sig helg igen. Jag fattar inte vart dagarna tar vägen. De bara springer iväg.

Var hos doktorn i går och det gick bra. Ska höja min dos på min ena medicin och jag hoppas att den snart är rätt inställd. Eksamen i ansiktet har nästan försvunnit helt men jag ska fortsätta med min antibiotika två veckor efter att allt har försvunnit.

Min stora dotter kom hem från skolan i går och var lite av eld och lågor. Två killar här från Borgholm har fått skivkontrakt sa hon och det var häftigt. Ja det kan jag hålla med om. Det var ju roligt och jag lyssnade på en av deras låtar. De var riktigt bra.

Killarna heter Martin Nilsson och Filip Rörström och bandet de har heter Numera. Jag önskar dom all Lycka till.

Har ni hört att Lasse Stefanz Olle Jönsson ska sluta i bandet? Min första fråga var när jag läste om det: Vad säger min bror och son om det?

De är nämligen stora fans av Lasse Stefanz, Vi får väl se om de kan övertala Olle. Jag tror inte att det blir så svårt men sen o andra sidan så vet man ju inte om det är på grund av hälsan. Slutar Olle och Lasse Stefanz läggs ner så finns det inga gamla godingar kvar. Sten och Stanley och Sven-Ingvars finns väl men det är inte så mycket man hör om dom heller nu för tiden.

Nu ska det bli kaffe och lite mys i soffan. Ha en fin dag alla läsare.

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: