Gå till innehåll

Ny design på bloggen

Igår kväll kom de första snöflingorna. All luft gick ur mig. Jag kan inte med snö!!! Det är dock lite slaskigt nu och det kommer förmodligen att frysa i natt så i morgon är det halt.

Jag har försökt att hitta en blogg design som jag skulle kunna trivas med. Min förra var jättefin. Det var min bloggvän WTFDC som gjorde den och jag har sparat den för den kommer att användas igen. Men jag ville ändra lite nu och ha lite annorlunda. Det blev en mörk och rätt så stel egentligen om man tänker på den andra jag hade, men jag tror att jag kommer att kunna trivas med denna. Vad säger ni? Vad tycker ni om denna design?

Barnen sover och jag ska snart själv lägga mig. Det är skoldags i morgon. Ha en fin kväll!

Intressant? Follow En 7 barnsmammas vardagsliv Sjubarnsmamma

5 reaktioner på ”Ny design på bloggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: