web analytics
Gå till innehåll

…och kärleken förde oss samman <3

Jag och Fredrik tog en lunch tillsammans igår. Det var både gott och trevligt. Efter han slutat jobba så kom han hem med tre röda rosor. Så jättegulligt!

Jag är så glad över att fått träffa en sådan underbar man som Fredrik. Visst har vi haft våra duster och ordentliga gräl genom våra 13 år tillsammans men vår kärlek har inte dött för det. Vi har gått igenom mycket under dessa år. Både roliga och mindre roliga. Men det har bara fört oss samman.
Den senaste striden som belastade vår lycka var fajten som hans mamma utförde. Oavsett vad hon gjorde och vad hon sa orsakade ingen separation mellan mig och Fredrik. Det förde oss ännu mer samman.

Vi lever med våran "lilla" familj som bara blir större och större och vi stormtrivs. Vi vill inte ha det annorlunda. Vi har våra barn och barnbarn. Fina svärdöttrar och svärson. Vi älskar att vara tillsammans och hitta på roliga saker. Vi spelar spel, åker skridskor och går till pulkabacken när det är snö. Vi tar skogspromenader och ibland så kryper vi upp i soffan och ser en film tillsammans.

Vi har det inte kliniskt rent här hemma. Det står massor med skor i hallen och det hänger jackor längs väggen i hallen. Det är sällan som vi inte har disk på diskbänken. Diskmaskinen går 2–3 gånger per dag. Tvätten läggs på hög och tvättmaskinen går minst 3 gånger per dag. Det är mycket jobb men som sagt...jag vill inte ha det annorlunda.

Jag vill att mina barn ska kunna röra sig utan att vara rädd för att de smutsar ner. Vad har man en dammsugare till? Mina barnbarn ska kunna leka och busa. Det kan dom inte om jag ska springa och plocka undan dagarna i enda. Det funkar inte. Den tiden sätter jag hellre till att vara med familjen.

Jag älskar min stora familj! Det är bara så! Jag är en stolt sjubarnsmamma och farmor! Ingen kan ta det ifrån mig! Många har försökt men de har inte lyckats. De kommer aldrig att lyckas! Jag älskar min stora familj <3

Jag älskar dig

Sjubarnsmamman Sjubarnsmamman Sjubarnsmamman Sjubarnsmamman

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: