Gå till innehåll

Oförskämda karl

Jag fick ett samtal av en snubbe i går. Det handlade om dom här nyckelbrickorna. Han som ringde sa att han var ifrån mysafety. Jag blev grundligt irriterad på honom så jag la bara till sist luren i örat på honom. Det hela började med att han sa varför han ringde. De hade förnyat mitt abonnemang som skulle kosta mig 399 kr i månaden. Jag ifrågasatte honom för jag vill själv bestämma om jag vill fortsätta att ha det, men han sa att det gick automatiskt.

Jag frågade om jag inte borde fått hem en lapp om detta och det ahde jag fått sa han. Jag sa nej det har jag inte men han envoisades med att det hade jag visst fått. Där började jag blir riktigt irriterad. Jag sa till honom att han är inte här och bär in min post så han kan helt omöjligt veta om jag har fått den. Han blev lite ställd och sa tyst: Nej det kan jag ju inte.

Jag fortsätter med att säga att jag borde faktiskt få veta det innan då det gäller ett abonnemang som ändå kostar ca 400 kr. Då säger han högt och tydligt med bestämd röst: Nu ska du lyssna på mig Elisabeth. Jag svarar honom att jag är inte ett djävla dugg intresserad och lägger luren i örat på honom.

Vadå lyssna på honom? Bestämmer han det? Nej jag lyssnar inte på några oförskämda karlar som tror att de är några.

Går allt som planerat idag så blir det en tur i skogen med barnen. Jag ska ha min kamera med mig så det blir nog en del fotande 🙂 Ni får ha en fin dag så hörs vi kanske sen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: