web analytics
Gå till innehåll

På djupt vatten

Jag har sovit dåligt i flera nätter nu. Vaknat och har inte kunnat somna om på flera timmar. Sedan när jag väl har somnat så vaknar jag i ett. Drömmer konstiga drömmar och jag kallsvettas. Men i natt har jag sovit som en stock. Skönt. Jag behövde det.

Det är mycket som händer i mitt liv just nu. Många beslut som måste tas men det är svårt att ta dom. Man står med en fot på det ena hållet och den andra foten på det andra hållet. Vad ska jag göra? Tar jag rätt beslut? Hur svårt det än är att ta beslut så måste dom tas.

Jag tillhör den skaran som vill veta varje steg jag tar redan tio steg tidigare. Omöjligt men jag tycker om att ha någon kontroll i mitt liv. Nu vet jag att detta är omöjligt men en önskan kan man väl få ha?! Jag kan få en panikkänsla ibland och det är när jag är på djupt vatten. Det är så svårt för det gäller framtiden. Man vill inte ta fel beslut!

Just nu sitter jag här innanför fyra väggar. Det är lugnt och stilla och det är skönt med tystnaden! Kan det inte alltid få vara så? Det tysta och lugna som är runtomkring mig skulle jag vilja ha inom mig med. Men kanske en dag så får jag det?! Jag längtar!

Ha en fin dag. Här har vi -18. Kallt och åter kallt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.