web analytics
Gå till innehåll

Att ro båten ihamn

Hjärtat säger en sak, och hjärnan säger något helt annat. Vilket ska man lyssna på?

Jag känner att jag är i en svacka. Fullt förståeligt med tanke på allt som händer. Men jag har inte tid att sitta där i djupet. Jag måste upp och ta förnuftiga beslut. Jag måste se framåt! Det kan jag till en viss del. Egentligen är det sträckan dit som är osäker. Målet har jag egentligen framför mig men jag kan inte ensam ro båten i land.

Ibland skulle jag vilja skrika rakt ut! Men vad hjälper det? Kanske hade dom negativa energierna försvunnit?! Är det värt att testa? Dom flesta runtomkring mig här på ön tycker att jag är en idiot ändå! Ska bli skönt och ta steget bort härifrån en vacker dag. Känner mig så innestängd här. Alla vet allt om alla. Gärna innan man själv vet vad som händer och sker i ens liv. Folk har Ibland för mycket fritid!

Jag måste till hälsocentralen nästa vecka och ta blodprover. Kanske finns det en del svar där som orsakar obalansen i min kropp? Kan vara så. Men själva ångesten jag bär på dagligen vet jag från vilken rot den kommer ifrån.

Nu väntar jag in min dotter. Hon är på väg hem. Vi ska ta kväll, äta lite mat och titta på film. Jag önskar er alla en fin kväll ♥️

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.