web analytics
Gå till innehåll

Paltkoma

Snacka om paltkoma. Är helt slut efter dagen, Det började med att småkillarna skulle till kyrkan 9:15 men Fredrik körde ner dom. Jag gick upp och åt frukost och sedan gick jag och Beatrice nertill kyrkan. Hampus delade ut programlapparna och sedan efter kyrkklockorna ringt färdigt så kom alla barnen på led. De var så söta. Det var en trevlig stund. Idag var kyrkokören med och underhöll. Det blev nattvard och jag tände ett ljus för pappa och andra nära och kära som gått bort. Efteråt så blev det fika.

Pojkarna hade pysslat lite inför kyrkans dag idag

Vi gick hem och tog det lugnt en liten stund och sedan gick vi ut till min svärmor där Fredrik redan var. Han och hans morbror fixade till Iris tak på garaget. Jag och barnen bestämde att vi skulle gå ut. Det tog en timme att gå men det var skönt. Vädret var perfekt.

Medan Fredrik och Berndt fixade taket och barnen var på stranden och lekte så gjorde jag och iris kroppkakor. Det är därför som jag har paltkoma just nu. Jag ser ut som en kroppkaka själv känns det som. Gott var det i alla fall och det är väl det som räknas 😉

Småkillarna är duschade och det är snart dags för sängen för dom. Jag funderar skarpt på att själv lägga mig då och se en film. Förmodligen så kommer jag att somna till den men det gör inget. Dagen har varit bra i alla fall och jag kan lägga mig med ro i mitt sinne.

Ni får ha en underbar kväll mina vänner. Sköt om er!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: