web analytics
Gå till innehåll

Pappas grav dekoration

Det har blåst som bara den idag, men jag gick ändå ut på en promenad. Tog Stéphanie och hennes kompis med mig. Vi gick mot stan och sedan runt kvarteren där nere för att sedan gå till dagis och hämta lilleman. Sedan blev det Hampus tur och sen gick vi hem. Men då hade vi varit ute och gått i ca en timme. Innan jag kom hem så hade klockan sprungit iväg 90 minuter. Så skönt.

Jag fixade ihop en grav dekoration som jag ska lägga på pappas grav. Det är första gången jag gjorde en sådan men jag tyckte den blev fin själv faktiskt. Åker nog ut i morgon och lägger den. Ska ta lyktan med mig med så jag kan tända ett ljus.

Här är förberedelserna

och så här blev resultatet
Jag blev rätt så nöjd med den faktiskt. 

Nu ska jag ner till tvättstugan och fixa med lite tvätt. Har en del att ta igen och sedan ska jag försöka hinna med och vika den med, annars får det bli i morgon. Ha en fin kväll alla och sköt om er.

Intressant?

1 reaktion på ”Pappas grav dekoration

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: