web analytics
Gå till innehåll

Pärlor och smyckesdelar

Jag älskar att pyssla och jag gör det gärna med barnen. Flickorna och jag brukar sitta ibland på kvällarna och göra egna smycken. Nu är det ett tag sedan vi satt och gjorde det men jag hoppas att vi snart kommer göra det igen.  Jag har suttit idag och tittat på pärlor och smyckesdelar så suget på att pyssla har kommit igen.

Jag har tagit fram mina saker och försöker hitta inspiration till att göra halsband, armband och örhänge. Jag tycker det är avslappnande att göra egna smycken. Tiden bara springer iväg med och då har man ju roligt.

Att göra egna smycken är roligt men det är också personligt. Speciellt om man ska ge bort det i present. Jag brukar göra egna halsband eller armband när någon fyller år eller ger dom i julklapp. Det blir en personlig present och jag tycker det är mer värt än något annat. man har lagt ner omsorg och tid på det.

Jag ska nog försöka ta mig tid att pyssla lite i kväll. Barnen har ju studiedag i morgon så de behöver inte lägga sig så tidigt ikväll.

Nu ska jag dock göra lite nytta här. Dammsugaren kallar på mig. Ha en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: