web analytics
Gå till innehåll

Påskhelgen är över

Ja påsken har varit och jag har inte varit så aktiv bland de sociala medierna precis men man har så mycket annat att göra än att sitta vid dessa kanaler. Vid sådana här helger så är det familjen som gäller. På långfredagen så tog vi barnen och åkte till Busfabriken i Karlskrona. Både barn och vuxna hade jätteroligt och trevligt där. Barnen lekte och det kunde även vi vuxna göra.

Busfabriken

Det blev mycket spring och hoppande. Inte så konstigt att barnen blev trötta och kunde somna gott på kvällen. Dock så letade vi ägg i trädgården innan dess så klart. I år hade vi ju tur med vädret och kunde leta efter ägg utomhus. Förra året så blev det till att leta efter påskäggen inomhus.

Vi tog en tur till gravarna med. Satte fina rosor. Förra veckan så blev det tulpaner så därför valde vi rosor denna gång. Påskliljor kunde annars vara ett alternativ men vi ville inte enbart ha som många andra har under denna helg. Satte även blommor i minneslunden. Även där stod det vackra blommor.

Häromdagen så tog jag och Jonatan barnen till en lekplats här i stan. Det var så fint väder så det var skönt att vara ute. De lekte på och var glada för att både gunga och hoppa omkring. Till och med jag gungade hahaha. Det är så rofyllt tycker jag. Det var en favorit då jag själv var barn.

Barnen har påsklov denna veckan och vi har inte gjort så mycket under dessa dagar annars. Studsmattan har kommit upp och de har hoppat där. Tvättställningarna har kommit upp även dom och tvätten hänger och blir torra i vindarna. Igår blåste det en hel del här som resulterade att tvätten hade blåst ner. Tack och lov så var den torr så inga kläder blev förstörda.

Jag hoppas ni alla har det gott i vårsolen och att ni alla mår bra. Ni får ha det så bra. Sköt om er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: