web analytics
Gå till innehåll

Per Oscarsson död?

Vad är nyårsafton utan Jan Malmsjö? Ordningen blev ändrad i sista stund i stort sett och Jan Malsjö säger: Inte en gång till.

Nej jag kan väl hålla med om att det är lite dumt att ändra på ordningen sista dagen. Han går och förbereder sig och sen visar det sig att det var helt i onödan.

Året började sorgligt. En av tidernas största skådespelare befaras död. Per Oscarsson. Hans hus brann ner natten till nyårsafton och troligtvis var han och hans fru i huset när det började att brinna. Har man tur så befann dom sig inte i huset men man vet ju inte. Tycker det är hemskt med dessa bränder. De lever ett eget liv och man kan inte råda över något.

Jag hoppas hoppas hoppas hoppas att han och hans fru inte var i huset.

Denna dagen är supertråkig. Det känns som att man har druckit en hel flaska vin själv igår och då drack jag bara vanlig alkoholfri cider. Jag tål inte ens det 😉 Fredrik började året med att vara sjuk. Han kände redan igår att det var någonting men idag är han sängliggande stackaren. 

I morgon åker tre av mina sju barn i väg. Kommer att kännas tomt då man bara har 4 barn hemma. Hela fem dagar dessutom. Hoppas de får roligt iaf. Det är det som räknas. 

Jag önskar er alla en fin fortsättning!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,


Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Per Oscarsson död?

  1. Yvonne Domeij

    Som tonåring mötte jag Per Oscarsson ofta eftersom han var granne med en väninna till mig. Han var redan då erkänd och mycket skygg. Men en dag hälsade han när vi möttes. Det kom att betyda mycket för mig. I jul såg vi honom på tv. Han var lik min egen pappa. Det är en personlig förlust, samtidigt har han lämnat efter sig så mycket underbart som vi får ta vara på och glädjas åt. Jag hyllar tacksamt Per Oscarssons liv och livsgärning.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: