web analytics
Gå till innehåll

Pilla made

Jag har en envis liten son som vet vad han vill.

-Ska du gunga mer Pontus
-nä
-Ska vi gå in då
-Nä
-Ska vi in o göra lite mat?
-Nä
-Ska vi ha pannkakor?
-Nä
-Vill du "pilla" mage?
-JA! Sen vänder han o springer in!

Ja...pilla mage, eller made som Pontus säger. Det är inte så illa som det låter 😉 När barn är ledsna eller trötta eller bara vill känna ite trygghet så har de en napp eller snuttefilt eller något liknande. Pontus har min mage. Han brukar klappa magen och det är hans lilla trygghet.

Det har varit fint väder idag men solen har inte varit lika varm som i går. Vi har varit ute lite idag med men mestadels har vi varit inne. Jag hade tänkt o göra än det ena o än det andra men jag tillät mig själv att låta bli. Jag har passat på o njuta av stunden med mina småttingar i stället.

Vi har skämt bort oss med att titta på ett spännande avsnitt av Nalle Puh. Det är småpojkarnas favorit. Då menar jag FAVORIT med stora bokstäver. Det är bara den dumma björnen som existerar här hemma. Men hur dum han är den lilla björnen så är han rätt klok iaf. Han vet inte om det själv bara.

"Kanin är begåvad, sa Puh tankfullt."
"Ja, sa Nasse. Kanin är begåvad."
"Och han har Hjärna",
"Ja, sa Nasse, Kanin har Hjärna".
Det blev tyst en lång stund.
"Jag antar, sa Puh, att det är därför han aldrig begriper någonting".
 
Källa: Nalle Puh

Ior är min absoluta favorit. Han är bara så söt! Hampus tycker om Ditte (heter hon så?) Tjejen som brukar vara med i de små avsnitten på barnkanalen. Pontus tycker om lille Nasse.

Ikväll blir det Anna Anka söker assistent. Jag är ingen större fan av henne egentligen men ändå kan man inte låta bli o se faktiskt. Jag såg lite på henne då hon var med i Svenska hollywoodfruar. Jag kunde inte se för mycket för man retade sig bara på hennes kommentarer. Men Anna Anka söker assistent går an o titta på.

Sen blir det efterlyst. Förmodligen blir det sängen därefter för jag brukar vara helt slut när kvällen kommer. I kväll behöver jag inte stressa med att barnen ska komma i säng o fixa kläder till i morgon o packa skolväskor. Det är röd dag i morgon så vi kan t.i.om sova länge! (till 8 )

Det kom in en karl i affären för någon vecka sen. Han pratade om att han hade fått sova ut. När gick du upp då frågade jag. Svaret fick mig nästan att garva ihjäl mig. Han svar blev halv sex.

05:30!!!

Han hade lagt sig runt 00:30 o hade fått sova ut när han gick upp 05:30!

Japp...när jag går upp kl 8 i morgon så har jag sovit bort halva dagen med andra ord!

Nu planerar jag att ligga till kl 8 i morgon. Bara för det blir det inte så förmodligen. Pontus brukar vakna tidigt när en annan inte behöver gå upp 😉

Jag önskar er som läser en fin kväll!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: