web analytics
Gå till innehåll

Plastikoperation ett plus?

Det är sex veckor sedan nu som jag blev Gastric Bypass opererad. Jag har gått ner 14,4 kilo. Det syns och det känns. Jag kan röra mig mer än tidigare och jag får på mig kläder som jag inte har kunnat få på mig de senaste två åren. Nya shorts kom till pass nu och det känns bra. Det märks inte bara på kläderna utan även å min kropp. Magen hänger mer nu än tidigare. Jag har börjat få lite gäddhäng på armarna. Inget som syns egentligen men jag vet om det. Jag hade ju inte det innan.

Kanske så blir det bättre om jag börjar träna? För inte vill man ha gäddhäng på armarna. Dock så stör det inte mig så mycket ändå för jag vet att det har fört något gott med sig. Den hängande magen kan jag få hjälp med framöver, men vill jag rätta till gäddhänget så få jag betala det själv. Några tycker att det är värt det och andra bryr sig inte så mycket om det.

Innan operationen så kollade jag runt för skoj skull, på vad de hade att erbjuda och vad kostnaden skulle bli. Det var intressant kan jag säga. Priserna varierade rätt så bra. Frågan är om dyrast är bäst? Jag tror mer på att erfarenheten är den bästa än priset. Plastikoperation är något som är mer vanligt idag än förr så det finns fler läkare som utför det nu än då.

Plastikoperation

Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.