web analytics
Gå till innehåll

Postkodslotteriet

75 miljoner kr! Ja det är svenska postkodslotteriet pott. Man ser på programmen där flera blir miljonärer och man blir så glad för deras skull. Man vet själv hur det hade känts om man själv hade vunnit. Iaf tror sig känna för jag har aldrig vunnit så mycket pengar men man kan ju föreställa sig.

Jag har en lott och det har jag haft i flera år. Jag har aldrig vunnit o man har tänkt att ta bort den extra utgiften som den lotten faktiskt är varje månad, men man vågar ju inte! Skulle jag säga upp det och strunta i lotten så tro farao att jag helt plötsligt hade fått se när mina grannar hade blivit rika!

Pengar är inte allt, men det är roligt att vinna 😉

God natt o sov gott på er!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

2 reaktioner på ”Postkodslotteriet

 1. ingersord

  i har också en lott och har kavar den av samma skäl.. Till skillnad från dej så har vi vunnit en gång= 10000:- vi åkte direkt till Staan och köpte en platteve..
  I annat fall hade pengarna nog försvunnit i "vardagsbudgeten" eller som vi säger, då hade det blivit köttfärs av slantarna!
  Jag tycker att det slösas för mycket pengar på reklam och annat tjafs i postkod...

  Svara
 2. Smulan

  Ja man ska nog passa på och köpa sådant som man vill ha när man vinner så. Annars försvinner dom nog in i en vanlig livsmedelsaffär o sen finns inget kvar av vinsten.

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: