web analytics
Gå till innehåll

Reklam och träning

Ni vet den här reklamen med Telia. Den ska tydligen läggas ner nu. Innan när den ibland gick så tyckte jag att den var smått tråkig. Vissa var bra men vissa var faktiskt tråkiga. Nu när den ska läggas ner så kom jag på mig själv att jag kommer nog att sakna den.

Man kan aldrig bestämma sig. Det är bara så.

Nu har jag bestämt mig. Jag ska börja träna. Martin Lidberg har ett 8-veckors program och det ska jag följa. Till punkt o pricka. Schemat ser ni här.

Jag vet inte hur andra mammor med många barn ser ut efter förlossningarna, men min kropp fick stryk efter graviditeten efter tvillingarna. Kom tillbaka något så när bra. Sen blev jag med Hampus o fick graviditetsdiabetes och gick tillbaka normalt efter förlossningen. Samma sak var det när jag väntade Pontus men efter förlossningen försvann inte diabetes lika snabbt. Nu ligger jag i riskzonen för att bli diabetiker.

Det är lördag idag o det betyder vila, så även i morgon...hahaha...men jag ska börja på måndag. Kommer att skriva lite här i bloggen om hur det går. Risken är annars att jag glömmer bort att träna.

Beatrice ska till stan sen o handla en present. Hon ska på kalas i morgon o det roligt en stund. Jag tänkte gå ner men Pontus har feber mellan alvedonen så jag vill inte ta ut honom. Stéphanie är så snäll så hon går ner med henne. Robin ska spela innebandymatch. Jag kan inte vara med o se det heller. Hoppas det går bra.

Han spelar ju fotboll med. Han o laget vann hela fotbollscupen som gick för lite sen. Duktiga killar!

Ha en fin lördag så hörs vi kanske senare igen.

Påminner om mina tävlingar som jag har. De finns på bild ovanför blogginlägget. Tryck på respektive bild för att komma till tävlingen.

Vill ni så får ni gärna lägga en röst på mig i veckans blogg nominering hos Niklas. Finns en bild bredvid detta blogginlägg. Tryck på den för att komma till sidan. Rösta i högerspalten.

Kram o ha en fin dag!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: