web analytics
Gå till innehåll

Postnord är lika snabba som sköldpaddorna

Sitter och lyssnar på Emmylou Harris. Hon har en underbar röst. Musik är lugnande för själen. Går man med ångest om dagarna så är musik den bästa medicinen örutom att g en promenad i det fina vädret. Det har blivit vår men det är fortfarande kallt i vinden. Men det är skönt att snön är borta i alla fall.

Barnen är i skolan. Själv ska jag skriva brev till min äldsta son. Ska försöka få det skickat idag så har han det förhoppningsvis i morgon. Men man vet aldrig med postgången.

Postnord är inte så snabba av sig precis. De ändrade reglerna gällande postgången från utlandet till Sverige. Extra avgifter skulle betalas och jag väntar in två paket. Jag har fått betalningsinformationen och jag har betalt in sedan flera veckor tillbaka.

Har jag sett till paketen? Nej de har lyst med sin frånvaro. Postnord var snabba med att skicka ut betalningsinformation så de kunde få in pengarna men att skicka paketen är de inte lik snabba med. Ja man får vl se vilket år man får dom!

Jag hoppas allt är bra med er. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: