web analytics
Gå till innehåll

Ta tillvara på det man har är viktigt

Det är vår i luften och det är varmt och skönt ute. Det känns varmare än vad det är och man ska försöka att inte klä av sig för fort så man blir förkyld.

Ska upp till pappas grav och göra i ordning den. Ska sätta en blomma i minneslunden med. Tänk att det har snart har gått 3 månader sedan du gick bort älskade Carina. Du finns imina tankar varje dag. Saknar att få prata med dig.

Vi som hade sådana planer. Vi skulle åka till dig jag och flickorna så vi kunde ha tjejkväll. Eller tjejhelg 🙂 Men nu blir det att hälsa på dig på kyrkogården i stället. Jag vill åka till dig, sätta en blomma på din grav. Det tar några timmar att köra men det spelar ingen roll. En dag så kommer jag.

Livet är orättvist. Du fick bara bli 46 år och under flera års tid så kämpade du med din sjukdom och andra åkommor som du fick på grund av din cancer och de ingrepp som gjordes. Jag saknar dig Carina. Du ska veta att du är saknad och älskad. För alltid <3

I juli så är det 7 år sedan min papa gick bort och dessa år som gått har sprungit iväg samtidigt som det gått sakta stundtals. Nu när det börjar blir vår så kommer saknaden ännu mer för det var då man hämtade hem pappa. Eller gick ner till stan. Tog en glass eller åt gott i trädgården.

Det är mycket man kan kontrollera men någons död kan man aldrig ändra på. Ens liv är utstakat och man kan bara göra det bästa utav det liv man har! Det gäller att ta tillvara på det man har. För det kan lätt glida en ur händerna utan att man kan göra någonting.

Ni får ha en fin dag! Sköt om er!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: