web analytics
Gå till innehåll

Relationsfestivalen

Jag har gått ner 5 kg. Utan att banta. Hur mycket hade jag gått ner OM jag hade bantat? hmmm...ska kanske börja med det? Någon som vet någon bra metod?

Jag har aldrig bantat i hela mitt liv. Egentligen så skulle jag inte behöva nu heller...egentligen. Nej jag är inte smal men jag är inte tjock som i tjock heller. Däremot så har jag en liten mage. Man har ju fått behålla lite efter varje barn. Hur blir man av med sin päronformade mage på bästa sätt?

Jag trivs med min vikt egentligen. Har varit trådsmal en gång och det trivdes jag inte med. Det var inte något självvalt att vara så smal. Jag åt o åt men jag gick inte upp i vikt för det. nej jag vill hellre ha några x:a kilon på min kropp men magen som sagt skulle jag gärna vilja minska lite.

Har ni några bra råd att komma med?

Läste på Vendela i aftonbladet att ensamheten är dubbelt så farligt än fetma. Läs här. Det finns dom som lever ensamma. Utan partner och vänner, men det finns även dom som lever ensamma i förhållande och med vänner runt sig.

Relationer ger en livsglädje och en mening med livet, men det finns dom som inte kan se den meningen eller glädjen trots att de har många runtomkring sig. Sen finns det dom som ser en stor mening med livet av bara en person. Det är så olika på hur vi tänker och känner.

Själv kan jag känna mig väldigt ensam trots om det skulle finnas 100 personer runtomkring mig. Ibland så kan jag känna stor livsglädje med bara en person hos mig.

Ja ja. Där flög tankarna i väg lite. Vi har varit i stan en sväng men vi gick fort hem igen. Det var fullpackat där nere med människor. Nu sitter jag här i stället och bara tar det lugnt. Vi ska kanske i väg senare idag när Fredrik kommer hem. Får se hur det blir. De har ju en relationsfestival i Södvik idag där flera kända kommer att vara. Bl.a Hasse Kvinnaböske Andersson, Björn Ranelid, Ewa Rusz, Susanne Alfvengren.

Ja jag är inte singel. Inte min sambo heller 😉 men det gör väl inget. Man kan väl åka dit iaf o titta. Får se om regnet håller sig borta bara.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger 😉

1 reaktion på ”Relationsfestivalen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: