web analytics
Gå till innehåll

Rosa hål

Mina barn är roliga. Stéphanie kallade på Hampus i går. Hon hade ropat på honom. Hampus svarar henne: - OH. Vad är det nu då?

Ja de små lär ju sig av de äldre som sagt. På både gott och ont...skratt...

Idag gick vi till frisören. Beatrice fick hål i öronen igen. Hon har haft tidigare men det gick inte så bra då. Vi fick låta dom växa i gen. Efter det har hon tjatat om att få hål o jag har sagt att vi får vänta så vi vet att det andra är riktigt igen.

Idag gick vi dit och hon valde fina rosa blommor. När Fredrik sen kom hem så sa Beatrice till honom att hon hade valt rosa hål...skratt...

Det har varit en bra dag annars. Vi har jobbat som vanligt och jag har satt ihop de sista cyklarna idag. Skönt. Det är lite jobb med dom. Nu är de iaf färdiga och uppradade.

Jag läste i aftonbladet om kronprinsessan att hon vill bli överlämnad av sin pappa då hon ska gifta sig med Daniel. Det är för gammalmodigt anses det och Annika Borg, teol dr, författare och präst i Svenska kyrkan, i dag på DN Debatt är rädd för att det ska skapa en ny trend där fler vill bli överlämnad. Det skulle rasera prästernas flera års arbete om att kvinnans frihet.

Jag förstår inte det faktiskt. Är det det överlämningen symboliserar? Att kvinnan inte har någon frihet? Att pappan lämnar över dottern är gå från en man till en annan?

När jag gifte mig så gick min blivande make in först. Sen gick min dotter och sen kom pojkarna. Efter dom kom jag med min pappa vid min sida. Jag ville att pappa skulle överlämna mig. Det var inte för att det var för att jag inte hade egen frihet eller för att jag inte hade större talan utan jag ville ha den man jag alltid litat på vid min sida innan jag gick över till en annan.

Från en trygg famn till en annan!

Intressant

Just nu ser jag på lyxfällan. Rätt så intressant. Det går inte så mycket numera som är något att se tycker jag. Var det inte bättre förr? Som mycket annat.

Ha en fin kväll.

Läs även andra bloggares åsikter om ,


Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv


3 reaktioner på ”Rosa hål

  1. Smulan

    Tillåt mig småle. Kanske var det dumt att skriva från en trygg famn till en annan, för jag gick inte till det, men i normala fall så borde det vara så. Till en trygg famn menar jag.

    Brudpris? Vad menar DU med det?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.