web analytics
Gå till innehåll

Så fel det kan bli

Jag skrev i går kväll om Nicklas Hocker som hittades död. Sedan skrev jag om en fest som jag hade varit på och till det inlägget skrev jag en rubrik som hette Tragiskt och roligt. Med tragiskt menade jag naturligtvis Nicklas död och roligt var festen.

Det blev ju lite fel. Det kan ju faktiskt tolkas som att jag tyckte att det både var tragiskt och roligt med Nicklas men det var inte så jag menade. Jag måste bara få säga det. Så klumpigt av mig att använda en sådan rubrik men jag tänkte helt ärligt inte så långt. Jag ber verkligen om ursäkt för en sådan klumpig rubrik. Jag har ändrat det nu till Ett tragiskt besked

Ibland hjälper det om man tänker till lite extra!

Idag är det åter måndag och barnen var så trötta i morse. Men bilresan tar ju en del faktiskt. Det är ändå 4 timmars tid att sitta i en bil. Mina händer börjar bli som de brukar bli denna årstid. Jag får blåsor i händerna och det kliar naturligtvis. Det går sedan hål och jag får ibland infektion.

Bandage runt händerna höst och vinter brukar jag få ha på. Ibland är det öppna sår och ibland är det bara blåsor, men de spricker alltid ändå. Vad det beror på vet jag inte. Jag har både nickelallergi och atopisk eksem så det kan bero på både ock.

Idag är det tvätt som gäller och sedan ska jag på samtal. Ni får ha en fin dag!

Rösta på min recension!

Intressant?

1 reaktion på ”Så fel det kan bli

  1. stickochpysseltokig

    Jag reagerade inte på din förra rubrik.
    Låter jobbigt med dina händer. Du får ha vita bomullsvantar från apoteket på dig, som en "fin" dam:)
    Idag skiner solen, Flora och jag har varit på promenad till skogen. Hittade lite svamp. ha det bra Kram

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: