web analytics
Gå till innehåll

Boken i brevlådan

Tänk om man hade haft turen att vinna på lotto eller andra spel. En del har den turen medan andra spelar och spelar och får aldrig något. Nu spelar inte jag så det är ju därför som jag aldrig vinner men jag har spelat en gång i tiden. Jag köper triss ibland. Väldigt sällan men det händer. Är det så Triss säger i sina reklamer? Ibland så händer det? Det har jag aldrig märkt av!

Det sägs ju att antingen har man tur i kärlek eller så har man tur i spel. Jag har det förstnämnda och det är värt mer än miljoner för mig, så egentligen har jag ju vunnit högsta vinsten redan. Det är faktiskt inte många som har det så bra som jag har det idag.

Jag var med i en tävling för lite sen. Det var Bokia som höll i den. Man skulle recensera en bok och sedan välja ut en roman av fyra som man ville ha. Den bok man valde skulle man få signerad av författaren.

De man kunde välja mellan var 

Jag valde Illdåd av Thomas Erikson. Den låg i min brevlåda i går 🙂 Den ska jag snart börja och läsa. De andra böckerna verkade oxå intressanta så valet var inte självklart. Men när jag hade läst handlingarna i de olika böckerna så föll jag för denna, men det blir nog så att jag kommer läsa de andra med så småningom 🙂

Är det någon som har läst de andra? Vad tyckte ni om dom isf?

Nu tävlar jag om en resa till Seattle och bidraget är ännu en gång en recension om en bok. Romanen är den första delen av en trilogi som heter Femtio nyanser av honom. Jag behöver röster för att hamna bland de tio bästa för att ha någon chans att vinna. Det är där jag behöver din hjälp kära läsare.

Skulle du vilja ge mig din röst? Min recension om boken hittar du här och för att rösta på mitt bidrag så klickar du in dig här. Glöm inte trycka på Rösta bredvid mitt namn Sjubarnsmamma.
Jag är mycket tacksam över din hjälp.

Jag har själv en tävling igång där man kan vinna ett valfritt halsband. Kika in här
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Intressant?

1 reaktion på ”Boken i brevlådan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: