web analytics
Gå till innehåll

Semester på hotell

Jag känner att jag skulle behöva lite semester. Behöver komma ifrån den här ön om så bara för ett par dagar. Denna årstiden är ju inte för rolig och speciellt inte här där det inte finns så mycket att göra. Hade man kunnat ka iväg någonstans bara för att se lite annat för några timmar så hade det varit en sak, men det går ju inte.

Jag skulle vilja ta in på ett hotell där de har badkar som man kan skämma bort sig i. Ligga där i varmt vatten och bara andas in tystnaden. Bara finnas till och inte ha dåligt samvete för att man har hur mycket som helst att göra. Sist jag och Fredrik låg på hotell var när vi var och tittade på Dolly Parton. En helg som jag aldrig kommer att glömma. Vilken helg.

Vi har bott å några olika hotellkedjor och vi har aldrig haft något att klaga på egentligen. Vi är inte så kräsna  och för sig. Bara det att man kommer hemifrån en stund är guld värt. För två år sedan bodde vi på ett hotell i Malmö och det hotellet var underbart att vistas på. Det var fint, bra frukost och trevlig personal. Bara det gör halva vistelsen.

Vad har ni för erfarenhet av hotell?

Best Western

Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.