web analytics
Gå till innehåll

Åh jag älskar mig själv…

Varför är jag så himla snygg?
Det är min sjuåriga son som talar. Det är inget fel på hans självförtroende i alla fall 🙂

Jag vaknade i morse o kände mig hängig. Det blev bättre under dagen så vi myste med en Adam Sandler film och sen pysslade vi lite. En stund senare så började jag frysa och få ont i huvudet. Febern var tillbaka. Jag får det på kvällarna.  Nu har jag ont i halsen och det river ordentligt.

Varför kan det inte bara bryta ut ordentligt istället? Det är mer drygt att må bra halva dagen o sen sämre den andra halvan.  Jag har lovat Hampus nu i 14 dagar att hälsa på i skolan men det har hela tiden varit något som kommit emellan. Sjuka barn och nu jag själv.

Det blev en tidig säng för mig. Har lagt mig och ska släcka ner. Natti Natti.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: