web analytics
Gå till innehåll

Sena Kalmar Län

Så ser träden ut just nu men det lär inte dröja länge förrän det kommer vackra blad på dom. Tiden springer iväg sen vi skruvade fram klockan en timme tycker jag. Klockan är redan halv sex och jag förstår inte vart dom andra timmarna har tagit vägen. Jag har hunnit med att dammsuga hallen, köket och vardagsrummet och sen lagt in kläder i tvättmaskinen, men det är oxå allt.

Barnen har studiodag idag med. De hade även i går så i morgon är det vanlig skoldag, men jag får det till söndag idag. Jag ska försöka hålla mig i rätt veckodag iaf men det är lätt att man hamnar i villospåren när barnen är lediga så i veckan.

Har pratat med stora sonen och hade en trevlig pratstund. Min andra stora son är med flickvännen och resten sitter här hemma. Stéphanie har ont i sin nacke. Hon har förmodligen fått drag. Hon fick förresten en kallelse idag till ögonkliniken i Kalmar. Det var ju inte en dag för tidigt. Helt otroligt så sena de är i Kalmar län. De har otroligt långa veckor! När optikern här i Borgholm skickade en remiss in till ögonmottagningen i Kalmar så var det i November månad. Ca två veckor efter det så fick vi besked från Kalmar att de skulle skicka en kallelse inom 6 veckor.

Ja det var ju inte länge tyckte jag och det var ju skönt att de ändå var så snabba. Dagarna gick, likaså veckorna. 4 månader efter remissen fick hon äntligen tid. Om ca en månad ska hon dit. Ja det blir ju bara 5 månader efter kallelsen. Helt otroligt så snabbt!

Jag tror att de skrev fel i första brevet. De menade nog inte veckor utan månader!

Nej nu ska jag ner till tvättstugan igen och sen ska jag försöka få till en middag. Ha en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: