web analytics
Gå till innehåll

Sexuella övergrepp på barn?!

En mamma anmäler sin före detta man för misstanke om sexuella övergrepp på deras barn. För att få bevis på barnens sexuella beteende så får hon rådet av sin advokat att filma barnen. Fallet lades nämligen ned då det inte fanns bevis. Hon filmar barnen i badet och visar filmen för socialtjänsten och sen för polisen. Det slutar med att hon själv blir anhållen för övergrepp på sina barn. Nu säger socialtjänsten att vårdnaden bör gå till pappan så kvinnan  har förlorat vårdnaden om sina barn samt att de inte får bo hos henne.

Oj. Vilken soppa. Vad är rätt och var där fel? Jag försöker sätta in mig i situationen och se vad jag själv kanske hade gjort. Hade jag fått rådet att filma mina barn så hade jag kanske gjort det. Filmat dom på grund av rädsla att barnen blev sexuellt utnyttjade. Jag hade pratat med socialtjänsten precis som kvinnan gjorde och jag hade anmält det hela till polisen. För visar barnen ett sexuellt beteende så hade jag trott att det hade berott på den andra föräldern då jag själv vet att jag är oskyldig.

Nu är inte mannen dömd men jag kan inte förstå att socialtjänsten kan sätta barnet i det hem där misstankarna först var att barnen var utsatta sexuellt. Finns det verkligen inga andra alternativ innan de kan vara säkra? Det är barnen som är brickor i detta spel och det är dom som får ta smällarna. Det är hemskt.Sen vet jag att man inte kan dra förutfattade meningar och allt behöver inte vara som det ser ut som, men säkerheten ska väl gälla framföra allt i alla fall?

Läs mer i aftonbladet

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

8 reaktioner på ”Sexuella övergrepp på barn?!

 1. Kaospassageraren

  Pappan ska inte behöva lida för att mamman uppenbarligen beter sig väldigt märkligt, om Socialtjänsten inte hittar något fel på pappan är det definitivt rätt att barnen får bo hos honom.
  Man kan inte bara ta barn ifrån folk för att det finns tokar som kommer med grundlösa påhopp på det sätt som mamman gjorde, det är och bör vara ett grundläggande rättsskydd att man är oskyldig tills annat är bevisat...

  Svara
 2. Smulan

  Då kan man ju vända på det. Mamman ska väl inte behöva lida för att hon bara vill skydda sina barn. Hon ser ett sexuellt avvikande beteende hos sina barn och den enda chans hon har att bevisa att de har det är att få det på bild eller film. Vad gör man i den situationen själv som förälder?

  Svara
 3. Marcus

  Hon tolkar att barnens lekar måste bero på att pappan förgriper sig på dem... Vad i hela h-e är det med dagens vuxna människor, lekte de aldrig doktor på dagis eller?

  Vi håller på att bli helt galna och ser pedofiler i varje buske. Det är väl känt och dokumenterat att barn experimenterar med sin sexualitet långt innan de ens vet vad det är.

  Sen kan jag tycka att socialtjänsten och polisen är fullständigt puckade i sitt sätt att bedöma det de får sig tillhanda – vi har uppsåtskrav i svensk lagstiftning och mammans uppsåt var knappast att begå någon form av övergrepp på barnen, möjligen på pappan. Socialtjänsten uppvisar till slut som vanligt sin maktfullkomlighet...

  Svara
 4. Smulan

  Marcus. Jag kan hålla med dig delvis. De flesta barn har nog lekt doktor men det är skillnad på att leka doktor och att ha ett sexuellt avvikande beteende. Det var ju det (som jag förstår det) som mamman ville få svar på. Om det var ett avvikande eller om det var en lek som doktor.

  Svara
 5. Smulan

  "Frankis" Det är ingen som har påstått att barnen alltid har det bäst hos sin mamma. Som jag skrev i slutet på mitt inlägg så är det barnens bästa som ska vara det viktigaste.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: