web analytics
Gå till innehåll

Silver till Charlotte Kalla

Jag har bytt bild på min header. Jag hade mina sju barn innan men ville ändra lite så jag valde Nalle Puh och hans vänner med fina citat. När Pontus var lite så kallade vi han för Nasse ibland. Inte ont i det för Nasse är så söt. Han var lite som Nasse när han var liten men det är han inte längre. Nu är han mer som Toker i Snövit och de sju dvärgarna 🙂

Innan jag fick mina två yngste barn så gillade jag inte Nalle Puh så mycket. Varför vet jag inte men jag tyckte att Nalle Puh själv var så dryg och jobbig. Sedan kom Hampus till världen och det blev lite Nalle Puh då, men när Pontus kom till världen så helt plötsligt var Nalle Puh en i vår vardag. Pontus älskade Nalle Puh som liten och det var den ena filmen efter den andra med den kloka björnen.

Ju mer vi tittade på Nalle Puh ju mer började jag tycka om björnen, men den som står mig närmast om hjärtat är ändå åsnan Ior. Han är min favorit bland gänget. Pontus har två stora Nalle Puh nallar här hemma och de kan han springa med ibland.

Ser ni på OS? Jag gör inte det men jag hörde att Charlotte Kalla vann silver. Grattis till henne. Det blev verkligen en kanonstart på OS.

Jag förstår inte varför det ska sändas en massa sport på flera olika kanaler egentligen. Hade det inte varit bättre att bara ha det i en vanlig sportkanal? Då hade alla som är sportintresserade kolla på den kanalen och vi andra kan ha de vanliga programmen som brukar gå i stället. Men det lär väl inte bli så skulle jag tro. De vill sända på så många kanaler som möjligt.

Nu ska jag fortsätta att fixa och dona här hemma. Ni får ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: