web analytics
Gå till innehåll

Sjuk son

Har suttit nu ikväll och lyssnat på barnvisor. Nellie älskar att lyssna på dom. Hon vill gärna att man sjunger med också. Det finns en del visor som hon inte tycker om och det är för att hon har lyssnat så många gånger på dom. Babblarna däremot kan hon lyssna på hur många gånger som helst. Hon är för go den lilla skruttan.

Idag har det varit fint väder. Man kunde tro att vi är i slutet på februari och våren stod och knackade på dörren. Solen sken men visst var det kallt. Snart kommer nog snön ändå. inget jag längtar efter egentligen men samtidigt så ser jag fram emot att ta ut barnen till pulkabacken. I två år har det inte blivit något av den varan för vi har inte haft någon snö och när vi har haft det så har vi haft förhinder.

Snart är det jul. Det går fort ditåt nu. Jag har fått upp några julgardiner. Någon har min dotters bästa kompis hängt upp. Hon går här som ett barn i huset 🙂 Juldukar och julstjärnor har jag fixat. Det är väl allt. Snart ska julgranen upp med så vi får lite smak av julen i alla fall. Vi kör med plastgran. mycket pga allergiska barn. Sen är det så enkelt att bara packa ihop den och sätta undan den när det är dags för det. Jag slipper barr i hela huset.

Till helgen ska vi försöka oss på att julbaka lite med barnen. Det ska bli roligt. Lussekatter och pepparkakor är ju självklart. Sen får vi se om vi hinner med något mer. Det tar sin lilla tid.

Jag har haft Pontus hemma denna veckan. Han har inte mått så bra. Ont i magen och hostig. Han har levt på halstabletter kan man säga. Han är piggare nu och kan nog gå till skolan i morgon. Om han inte hostar i natt vill säga. Han fick hem lite uppgifter som han kunde göra. Han fixade dom galant. Skönt att han inte blir så back med uppgifterna bara för att han är sjuk.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och ta det lugnt ett tag. Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: