web analytics
Gå till innehåll

Ska Sanna Nielsen ta det hela i år?

God morgon på er alla. Hoppas ni har sovit gott för det har jag. Idag har jag tre barn hemma. Stéphanie har varit sjuk i helgen med feber, ont i huvudet och i halsen. Beatrice har hosta och känner sig förkyld. Pontus är hemma för att han ska få sin sista spruta på BVC.

Vi har storstädat ovanvåningen med. Det är omflytt igen. Tycker det är det enda vi gör faktiskt och flyttar runt där uppe, men det får bli så. Barnen växer ju och måste få ha sin lilla del att dra sig tillbaka till. Robin delade rum innan med sin lillebror men nu har ju han skaffat flickvän så han behöver kanske ha sitt eget lille tillhåll. Jag tyckte det blev rätt så bra.

Nu har vi det stora sovrummet kvar där de tre minste ska sova. De två har barnsängar medan den tredje och den äldste av dom har en vanlig säng från Ikea. Jag hittade en på haléns som jag mycket väl skulle kunna köpa till dom. Det är en säng som är formad som en fotbollsarena. De älskar ju fotboll så de hade nog blivit glada. Priset var bra, men det blir ju en del pengar om man ska köpa till alla tre. Sedan har de ju en säng redan men den var fräck 🙂

s

Så vad tyckte ni om delfinalen på Melodifestivalen? Många tror på att Sanna Nielsen kommer vara den som representerar Sverige. Jag har ju inte hört alla men än så länge tror jag att Johio har den största chansen att ta hem det hela.  Ellen som sjöng i den första delfinalen framförde ju också en lugn låt och jag tror att hon har större chans än vad Sanna har.

Jag hoppas verkligen inte att delfinalernas programledare ska leda den stora uttagningen. De är ju så barnsliga och tråkiga att titta på. De tror att de är roliga men det verkar som att de är de sista att förstå det. Nour framför allt är så tråkig. Jag hade högre förväntningar på henne men hon nådde inte upp till dom.

Ja det var lite av mina tankar och mitt tycke om det lilla idag. Ni får ha en fin dag!

2 reaktioner på ”Ska Sanna Nielsen ta det hela i år?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.