web analytics
Gå till innehåll

Tävla och vinn en fin docka (4 vinnare)

 

Fyra av dessa dockor söker nytt hem. Vill du vinna en? Tryck på länken nedan.

Tävla och vinn en fin docka 4 vinnare | Sjubarnsmamma.se.

Idag har vi haft en riktig söndag. Vi har alltså bara tagit det lugnt. Fredrik tog ett varv med dammsugaren och själv jobbade jag på bion under den tiden. Farmen såg vi och det var rätt man som åkte ut men han som åkte ut får en andra chans. Hade reglerna varit likadana om det var Mats som åkte ut?

Jag såg på SNN News på TV4 innan. De gjorde sig rolig på Maria Montazamis bekostnad. Jag tyckte inte att det var så värst likt henne men det är säkert någon som tyckte det var roligt. Jag läste i aftonbladet att hennes hund Bella har fått somna in.  Det är inte roligt när ens husdjur går bort. Det har man varit med om ett par gånger. Ett husdjur är inte bara ett husdjur utan de är en familjemedlem.

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen. I morgon ska jag till BVC med Pontus. Det är dags för hans sista spruta och kontroll där. Sedan kommer han ingå i skolans system. Ja tiden går fort. Till hösten ska han sluta på dagis och börja på den stora skolan på Viktoria.  Hampus går upp i tvåan och tvillingarna går upp i sexan och därmed hamnar de på Slottsskolan. Stéphanie slutar 9:an och börjar förhoppningsvis på gymnasiet. Robin går upp i andra ring och själv ska jag gifta mig i augusti 🙂

God natt och sov gott!

1 reaktion på ”Tävla och vinn en fin docka (4 vinnare)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: