web analytics
Gå till innehåll

Skam för familjen

Trött efter dagen. Tvättat och stått i med det. Tagit en långpromenad med Stéphanie och med oss hade vi Sally. Vi pratade och rensade våra tankar.  Skönt.

Ikväll fick jag höra att det jag skriver i min blogg är en skam för familjen. Skulle vara roligt och veta vilken del av bloggen som är en skam. Vad jag vet så skäms inte någon i min familj här hemma över något som jag har skrivit i min blogg.

Sen fick jag även höra att vi har så stökigt hemma och har grejer överallt.  Ja...vad ska jag säga om det? Vi är 10 personer i familjen varav 6 av dom är friska barn som rör sig. Behöver jag säga mer? Jag har inte kliniskt rent, då skulle jag inte göra annat än städa. Jag städar undan och sedan umgås jag med mina barn.

Tänk att folk inte har bättre för sig än att snacka sitt skit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: