web analytics
Gå till innehåll

Julklappstips och lite annat smått och gott

Sitter här och letar efter roliga julklappar på internet. Jag har hittat en del faktiskt. Det närmar sig jul och fast det kanske låter som långt borta så är vi snart där. Tiden springer iväg. Jag brukar vara ute i god tid men detta året så har det varit slött på den fronten. Jag har tittat på allt från träningskläder till smink. Kosttillskott för de som tränar och smink till dom som vill vara extra fina. Kläder har jag också tittat på och det finns ju mängder av den varan på internet. Jag vet inte vart jag ska börja riktigt.

När jag kikade runt på internet så hamnade jag på en affär på webben som säljer djurfoder. Jag hade ingen aning om att man kunde beställa hem sådant. Det är kanske något?! Vi har ju både hund och katt och tänk så enkelt det hade varit om man hade sluppit att bära hem allt från affören och få det serverat till dörren i stället?! Det kan faktiskt vara värt det.

Ja vi får se hur det blir med det. Nu ska jag fortsätta att göra lite nytta. Jag tvättar för fullt men satte mig här under tiden maskinen sköter sitt jobb. Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: