Gå till innehåll

Skolan står i lågor

I Uppsala står en skola i lågor. Två byggnader av tre är helt övertända och risken är stor att den tredje byggnaden också tar fyr. Två tonårsflickor står som misstänkta. Två tonårsflickor! Vart är världen på väg? Hur tänker barn i dag??? Att börja i tidig ålder med sådant här ser inte bra ut för framtiden.

Undra hur deras föräldrar mår i allt detta? Och hur mår tonårsflickorna? Man undrar vad som rör sig i huvudet på dom. Det skulle vara intressant att veta faktiskt. Jag hoppas att aldrig själv får uppleva något sådant här!

Blommor

Idag är det ny vecka och med den så tillkommer det flera nya möjligheter. Sitter här och lyssnar på musik. I natt har jag fått sova någorlunda bra. Förra natten däremot var ingen bra. Vaknade flera gånger och hade svårt att somna om.

Igår åkte jag och näst största sonen till Kalmar och köpte upp en present som min ena svärdotter ska ha. Nu har jag både födelsedagspresent samt julklapp klar till henne. Hon fyller snart år så jag får skicka hennes present till henne så hon har den när den stora dagen är här. Var meningen att vi skulle åka till henne men vi får inte ihop det hela.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och njuta va lugnet för ett ögonblick. Ha en fin dag min vän!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

11 reaktioner på ”Skolan står i lågor

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: