web analytics
Gå till innehåll

The nun

Hej alla vänner. Hoppas allt är bra med er. Här är det så där ärligt talat. Har ont i hela kroppen. Har nog åkt på en influensa som heter duga. Sen att jag har fibromyalgi hjälper gör inte precis. Huvudet känns tungt och det gör ont i kroppen när jag rör mig. Jag känner att jag lever i alla fall.

Har mått lite halvtaskigt de senaste dagarna men det har ändå varit någorlunda bra. Igår  var jag på bio med Fredrik, Robin, Tove och Beatrice. Vi såg skräckfilmen The nun. Jag får skylla på den för dagens mående hahahaha. Den var lite obehaglig mellan varven och man spände sig en del.

Idag skulle jag har fixat och donat hemma men jag får ta dagen som den kommer helt enkelt. Min kropp får bestämma helt och hållet idag.

Ni får ha en bra dag mina vänner. Sköt om er!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

12 reaktioner på ”The nun

  1. sofia

    Åh den filmen har jag länge velat se men jag vågar inte se den på bio alltså haha! Jobbigt att du är sjuk, hoppas du mår bättre snart 🙂

    Svara
  2. Mirre

    Ja ibland önskar man att man skulle hunnit med ditt och datt och ja allt. Ibland får man lägga saker åt sidan och bara vara ockås

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: