web analytics
Gå till innehåll

Skördefesten över för i år

Ja det märks att det är höst. Idag har det blåst ordentligt. Det har regnat en del. Vädret hade alltså kunnat varit så mycket bättre! Skördefesten har varit för denna gång. Jag älskar skördefesten. Vi gör inte så mycket egentligen. Vi går en sväng på stan och sedan tar vi bilen ner till Eriksöre. Stan hade vi kunnat vara utan i år för där fanns inte mycket att se, men i Eriksöre var det som alltid hur mysigt som helst. Jag älskar den lilla gatan dom har där. Det är inte bara mycket att se utan även människorna där nere är supertrevliga.

Vi gick några vändor där. Köpte några pumpor som vi satte på pappas grav. Köper alltid dom där nere. Han får också ha lite skördefest. Även pappa tyckte om festligheterna som bjöds under den helgen.

Beatrice var över under helgen. Stéphanie mötte vi upp nere i Eriksöre. Vi köpte fika som vi i stort sett alltid gör hos några pojkar i början på gatan. Julglögg såldes lite överallt. Vi köpte några flaskor av en kvinna vars mamma hade tagit fram ett recept på. Så god. Så den blir det till första advent.

I år var det inte så kallt under skördefesten som det har varit tidigare år. I flera år har jag fått ha min vinterjacka för att inte frysa. I år hade jag bara min vanliga höstjacka. Underbart!

För 8 år sedan hade jag Carina på besök. Nellie döptes under skördefesten. Vi åkte runt lite på ön då. Det var mysigt. Det känns som att det har gått fler år än så. Saknar henne! I januari är det sex år sedan hon gick bort. Vart har dessa år tagit vägen?

Man ska verkligen ta vara på den tid man har för man vet aldrig när ens tid är över.

Ja tiden springer iväg och vi med den. Den mörka årstiden är på ingång och jag brukar sjunka ner i mitt mående när mörkret infaller. När vintern väl är här så är det väldigt tungt att gå upp på morgonen. Men det är bara att göra det bästa av det hela. Jag försöker ta det som det kommer.

Jag hoppas att ni som läser har det bra I alla fall och att ni kommer ha det framöver med. Sköt om er. Kram kram.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.