web analytics
Gå till innehåll

Små vita lögner kan ställa till det

Då är man hemma igen efter en trevlig helg i Skåne. Jag skulle velat hälsa på några vänner med men tiden räckte inte till. Jag var uppe hos min moster Linnea iaf. Det var roligt o träffa henne igen.  Det var ett tag sedan. André träffade vi i helgen med och det var riktigt roligt att träffa honom. Det var några månader sedan sist. Fast barnen blir vuxna så är dom ändå ens barn. Han var så gullig. När vi var i affären och vi sen kom ut därifrån så fock jag en liten porslinsängel. Den var så söt. Samt så fick jag en liten manick som man masserar med. Tack fina älskade du André <3 Älskar dig <3 Kommer bild på sakerna i morgon. Alla har lagt sig nu. Även jag men jag kan inte sova. Har haft svårt att komma till ro på kvällarna i flera kvällar och jag vet inte varför. Har ångest på eftermiddagarna och mått allmänt dålig. Har känt mig allmänt låg. En del av det beror på några små vita lögner som blir otroligt stora för mig. Jag har varit med om mycket svek i mitt liv och ärlighet är otroligt viktigt för mig. Jag mår hellre dåligt av sanningen än halvtaskigt av en lögn. Jag försöker att inte fastna i tankarna som ibland kommer men med en lögn serverad så är det inte så enkelt alltid. I morgon är det en ny dag och jag ska bara ta den som den kommer. Ska börja planera för semestern lite. Det kan bli roligt. Jag måste berätta. Jag tog lilla Nellie när jag kom hem och när hon hörde min röst så log hon Det var en skön känsla dom jag fick. Hon känner sig trygg med farmor för hon somnade hos mig. Nu ska jag försöka sova för jag är dödstrött egentligen. God natt och sov gott. image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: